Kérdése van? Hívjon minket! +36300976006

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Milyen méretet válasszak?
Sajnos a konfekcióméretek kora lejárt. Egyes darabot pontosan lemérünk, és az adatokat elhelyezzük a termékek adatlapján. Amikor "tól-ig" méretet adunk meg, akkor az egy alapméretet és egykényelmes, esztétikus nyúlást jelent. Kérjük a mérettáblázat figyelembe vételét.
Mennyi a szállítási idő?
A ManuellaMarket webáruházban minden termék készleten van. A kiválasztott termékekre nem kell napokat, heteket várni. A szállítási határidő GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén a rendeléstől számítva 1-2 munkanapot, Foxpost csomagautomatába történő kézbesítéskor 2-4 munkanapot vesz igénybe. A megrendelés fázisairól vásárlóinkat e-mailben folyamatosan tájékoztatjuk. Hétfőtől csütörtökig 14 óráig leadott rendeléseket másnap már kézbesíti a GLS futárszolgálat.
Mit jelent az elállás joga?
A vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket akkor is, ha az teljesen hibátlan! Ha egyszerűen csak nem tetszik a megvásárolt termék, úgy jogosult azt visszaküldeni, és a vételárat visszakérni.
Hol találom a mérettáblázatot?
A termék fényképébe belekattintva bejuthatunk az adatlapba. Itt található minden fontos tudnivaló. Az anyagösszetétel, és a méret. Amennyiben nem látszik a mérettáblázat a kis nyílra rákattintva megnyílik.